Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ustalar,bende opticum actus solo sat reciever var ve ben bu receiver e cccam yükleyemedim hic bir program yüklenmiyor ne yapmam lazim bir yardimci olabilirseniz sevinirim,Tesekkürler.
Yok ustam denedim kanallar yeşil ancak makina çözmüyor kanalları...
Zee tv Zee Cinema Ten cricket . star vijay sun tv arydigital asia net Aaj tak Sony international v.s bir sürü kanal yeşil ancak kanallar çözülmüyor bilginize...
2222233333 bu kodu T-cam için dener misiniz arkadaşlar bende giriş başarılı ancak herhangi bir kanal çözmedi belki değişik uydularda işe zarar server free dir ama fikir vermesi açısından deneyin.
Ustam safarisatın kullandığı 10 günlük camddır öyle bir yerde gördüm.. türkiyede normalde Yumatu uydu alıcılarında kullanılır. Şuan T-camda aktif edildi ancak free olduğu için pek bir önem arz ettiğini söylemek gereksiz....
ancak cccam gibi calışmaktadır. ve bende kanalları çözmektedir. cccam gibidir.
Evet 10 günlük ama şu açıdan önem arzeder Tcam eklendiğinden beri ne nasıl bir şey olduğunu bilmiyorduk bunun sayesinde öğrenmiş oluruz ancak bende hiç bir şey açılmadı.En azından açabildiği kanalları görebilsek işe yararsa peşine düşebilirdik
tekrar ediyorum cccam gibidir ve stabildir gayet iyi bir şekilde çalışıyor hotbirdde test ettim çalışıyor badr de bein sportları çözüyor kısacası cccam gibi entegre edilmiş farkı göremedim... aşağıda ilgili sitenin adresi vardır... ve açıkçası şuan açık ve donma olayını göremedim
Ds nin altında soon olmasi gerekir oda yakinda yakin zamanda ileriki vakitlerde vs demek istemis... tabi suanki gscam gibi çözduklerini idda edenleri görmedim
eski yazılımdır 11 nci ayın 2013 yazılımıdır 3434 olanı tek bir klasörde yazılım key ve kanal dosyası vermişler 3472 yazılımını kaldırmışlar buda yeni yazılım yolda anlamına geliyor