Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
ts1000 ts300 ts3000hd tiger dönüşüm yazılımı ilk sayfaya eklenmiştir

memoli ustam sen bizlere desteğini esigemediğin için sen ve team arge bülümünde bütün çalışanlarına kedi adıma sizlere müteşekürüz elline sağlık ustam

Son düzenleme:
t 7500 hd ve t sersilersine de bekliyoruz usta dönüşüm çalışmalarını

bunlar tvin tuner oldukları için uyumlu yazılımları bulmak zor ama sen bana bir ara
gneatın yazılımını vermiştin onu tekrar at bana içini inceleyecem

geand 60 ve 90 hitech no 1 hd 111 sonic hd serisi dx6 hd serisi bunlara dönüşüyor usta ama herhangi bi fak yok başka varsa bende araştırıyorum benzer cihazları

senden istememin nedeni yazılımı unpack edecem inceleyecem ok

dönüşüm olanları ekliyeyim ok usta incele

önceden foruma verdiklerim var biri burda usta hitech no1 hd 111

ok aldım linki kaldırdım uyeler yanlışlıkla atmasınlar diye eline sağlık bilgilendirme verecem incelemeden sonra

t 7500 hd için aynen ts karıştırmasınlar önceden test ettim hespine dönüşüyor ama bi faklılık olmadı ama tek fark red cam bitenler her dönüşümde tekrar yeni redcam free oluyorr bilginizeee

bunun nedenide dönüşüm her dönüşümde her yazılımın içinde
dömüşüm sağlayan uyumlu cihazlar ismi çıkar onu araştırdım içinde bulamadım
sadece paylaşım keyi var key=ABQIAAAAe3YR_oZq7RQougOHlEQYxRTrT8HRiYVHGz6s-cexYhuHznMTnBQJ3hrfCSvSmQ_Fqr80B62kDy8

başka farklı yazılımlar varsa argeye ekle ben incelerim boş vakitte ok

arkadaslar ts 7500 twın de data yokmu kanallar yeşil ama acmıyor 21.5 derece vee w7 de denedım
memeloi ustad senın dönüşümde de dened dım kanalları acmıyor

memoli usta yazılımlar icin sağol usta ben TS7500 tiger kullanıyorum bunlardan usbyle theedge ve trumax yazılımlarını atabilirmiyin

dönüşüm yazılımları sadece rs232 den atılır dönüşümden sonra aynı yazılımları usbden atabilirsiniz

arkadaslar ts 7500 twın de data yokmu kanallar yeşil ama acmıyor 21.5 derece vee w7 de denedım
memeloi ustad senın dönüşümde de dened dım kanalları acmıyor

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri