Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Memoli usta tigerin son yazilimda zshare calismiyor ve iptvde onceden acan kanallar acilmiyor yazilim on numara bu zshare niye boyle anlamadim

bakarız arkadaşlar hallederiz şimdi yeni z share kodlarını ekler denersiniz

ustam zshare koları 35.35 de calışıyor buyazılımları bır kışıden fazla kışı kullandımı of oluyor ben kodları denedım olmuyor

Memoli usta bi cozum bulacaktir cine5ali usta kodlari banada gonderebilirmisin tiger yazilimi cok iyi peki iptv calustimi hazi kanal list attim calismadi

Benim ip tv kısmında süreniz bitmiş yazısı var ingilizce... şu ip tv kodlarına da çözüm bulsaydık iyi olurdu rs232 kablosu ile diğer dönüşümlere geçirilmeden eğer ip tv kodları verilebilseydi çok iyi olurdu emeğinize şimdiden teşekkürler.....

Arkadaşlar buradaki dönüşüm yazılımlarında emegi gecenleri kutlamak istiyorum.

Sizlerden bir ricam olacak Tıger z430 440 450 800 yazılımını elimde bulunan jemson 2017 sunpulus 1512 işlemcili mini hd cihaza loadırla attim makina yazılını kabul etti ancak Tuner sorunu var herhalde sinyal alamıyorum bunu çözecek arkadaşa şimdiden teşekür ederim.

Selamlar
Üstatlardan ilgileen yokmu Büyükler sorunları çözen insanlardır

Selamlar

Tiger 35.74 yazılımında youtube düzetilmiş fakat ip tvsi neden çalışmıyor?
jhong

üstadım ts serisi kullanıyorum.. tiger yazılım yüklemenin avantajları nelerdir.

sabirsizlikla t7500hd serilerine ip tv li yazilimlarini bekliyorum

Arkadaşlar çok yeniyim. TS 180 kullanıyorum. Dönüşüm yazılımları TS300, TS3000 ve TS 7500 e göre verilmiş. TS 180 e Tiger Z300&Z360 Yazılımını kullanabilir miyiz?

yazılımı normal yükleyemedim dosya tcden indirin

arkadaşlar redline ts 7500 cihazdaki şuanki yazılım 3.35 cihaz şifreli kanalar her 2.3 dakikada donuyor daha acmıyor cihazın fişini cekip acıyorum tekrar yine 2.3 dakika yine donma yapıyor cipde yeni ne iş anlamış deyilim sorun neyden kaynaklanıyor acaba

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri