Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaslar bende redline ts3000 hd var v3603 yazlim yukledim hec sevmedim hansi yazlimi uygun gorursunuz? ve yeni yazlim ne zaman gelecek bilen varsa yazsin simdiden tesekkurler
Bir kac sorum olacak memoli yazilim sanami ait yoksa resmimi nuri usta bu tigerle redline arasinda ne fark var detayli menu sunu nereden bulurum tigerin
yazılımlar redline firmasına ait tiger aynı yazılım firma ismi ve de desteği farklıdır menüler felan aynıdır sunplus işlemci olduğu için menülerde pek fark yok
dostum bu ts4000 puluslar için olanlarda simple tv çalışması gözüküyor inşallah tamamlarlar çünkü yazılımı attım pek farkı olmadı sadece medya centere aljezera diye extradan ekleme gelmiş
redline ts 3000 hd aldım yanlız tantv series+kids+adult bastığımda şu hatayı veriyor get data failed ne yapmam lazım acaba yanlış birşeylermi yapıyorum. ilk aldığımda bunlarda filim izleye biliyordum ama şimdi izleyemiyorum yardımcı olacak varmı acaba