Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

redline ts serisi 36.03 yazılımları

beklemedeyiz usta

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazılımlarda hata var arkadaşlar tuner 2 olmayınca sinyal gelmiyor eski yazılımlarda tuner 1 ile sinnyal geliyor hazır kanallıstesinide kabul etmiyor

yeni yazılımlarda sıkıntılar vae engelleme var xshare çalışmıyor eski yazılım version yukleyin xshare aktif

bu yazılımı yüklemeyelimmi ustalar bende 35:70 yüklü 36:03 yüklememe gerek varmı

selam arkadaslar bende redline ts3000 hd var v3603 yazlim yukledim hec sevmedim hansi yazlimi uygun gorursunuz? ve yeni yazlim ne zaman gelecek bilen varsa yazsin simdiden tesekkurler

tiger dönüşümleri deneyin tiger daha stabill

Bir kac sorum olacak memoli yazilim sanami ait yoksa resmimi nuri usta bu tigerle redline arasinda ne fark var detayli menu sunu nereden bulurum tigerin

yazılımlar redline firmasına ait tiger aynı yazılım firma ismi ve de desteği farklıdır menüler felan aynıdır sunplus işlemci olduğu için menülerde pek fark yok

dostum bu ts4000 puluslar için olanlarda simple tv çalışması gözüküyor inşallah tamamlarlar çünkü yazılımı attım pek farkı olmadı sadece medya centere aljezera diye extradan ekleme gelmiş

redline ts 3000 hd aldım yanlız tantv series+kids+adult bastığımda şu hatayı veriyor get data failed ne yapmam lazım acaba yanlış birşeylermi yapıyorum. ilk aldığımda bunlarda filim izleye biliyordum ama şimdi izleyemiyorum yardımcı olacak varmı acaba

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri