simsekahmet
Aktif Üye
trimax 12000 hd uyarmı bu cihaza bu yazılım?
ürün nxp tabanlı olup sadece kendisine uyar başka cihazlarda kullanamassınıztrimax 12000 hd uyarmı bu cihaza bu yazılım?
Belirttiğiniz sorunu ben göremedin isterseniz ürünü fabrika ayarlarına döndürüp yeniden yazılım yükleyip tekrar fabrika ayarlarına dönün sorun olmaz ...arkadaşlar benim cihazımda bir kanal çevirmek istediğim zaman en az 2 kanal birden çeviriyor bu modelden rowell 16000. alan arkadaşalara da söyledim aynı sorun onlarda da varmış demek oluyorki kumandada sorun yok yazılımsal sorunu var en kısa sürede bunlara çözüm üretilse çok çok iyi olacak bu durum özellikle beni rahatsız ediyor ...
hocam fabrika ayarlarına çoğu kez yaptım ve benim cihazda olduğunu zannettim benim diğer arkadaşlarımınkinide denedim sonuç aynı şöyle deneyin sizde isterseniz sabit bir kanal üzerinde kalsın şöyle bi 5 dakka gibi sonra kanal çevirin birden fazla kanal çevirdiğini göreceksiniz sanki ram veya işlemci olarak yetiştirmiyor gibi örn bazen pc lerde bile bu tür takılmalar yapıyor tabii ben örnek diyorum . aslında yazılımsal olarak düşünüyorum bu sorunu veya kumanda nın kanal çevirme tuşlarında sık olduklarından dolayı ben çözemedim açıkçası tam olarak sorunu ama sürekli yapıyormu ? hayır yapmıyor sürekli kanal çevirdiğimiz zaman problem yok dediğim gibi dikkatimi çeken 5 dakka sabit kalsın kanalda o zaman yapıyor bu hatayı yinede ilginiz için teşekkür ederimBelirttiğiniz sorunu ben göremedin isterseniz ürünü fabrika ayarlarına döndürüp yeniden yazılım yükleyip tekrar fabrika ayarlarına dönün sorun olmaz ...
eyvallah arkadaşım bi deneyelim dediğin şekilde inşallah olur.ama şöyle bişey yapıyorum kanal yedeğini alıyorum yazılım atıktan sonra fabrika ayarlarına döndürüyorum sonrasında yedek listeyi geri yüklüyorum ondan olabilirmi acaba ?arkadaşım ilk önce 1.49 yükle sonra fabrika ayarları sonra 1.50 yükle bakalım ne olacak
teşekkürlerROWELL RVL-16000 FHD 1.50 YAZILIMI ...1.49 yazılımındaki aksaklıklar giderildi. internet radyolarındaki ses olayı düzeltildi..
hidden content may not be quoted