gittigidiyor

Rowell rvl-16000 1.50 yazılımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simsekahmet

Aktif Üye
trimax 12000 hd uyarmı bu cihaza bu yazılım?

emul

Aktif Üye
arkadaşlar ben bu cihazın cinde üretildiğini sanıyorurdum yanıldımmı sixce yazılımlar tayland veya koredenmi geliyor bu cihazların yazılımları başka cihazlara olmuyor çünkü firmalar lisanlı cihaz yaptırıyor bir şeyi değişik oluyor aynı olsabile koruma var başka firmanın yazılımını atsan olurmu hiç keske olsa ama next 19500 500 lira örnegin starsat 250 impax 350 falan filan önemli olan destek garanti diyelimki bu cihazla starsat starcom yada başkabi nxp aynı cihaz vede aynı yazılımı kullnıyor sende ucuz olanından aldın garanti yok muhatap yok cihaz bozulsa ne yapacaksın bu cihazı getiren satan firma bellidir cihaz hd ben sadece ( redline firması fg diğital ) 6 altı ayda bir cihaz çıkarıp eskisine destek vermiyor nxp tabanlarda komple fg diğital destekli ondan korkuyorum 1-2-3 4 yazılım iptal ondan sonra nxp deyilde fxp yok mcp bulurlar onlar sömürecek bişey ben şunu savunuyorum cihazı satın saglam bi yazılım desteklenen kanal listesi sörver herkes kendisi alsın almayan kendisi bilir firma cihazzın arkasında dursun yeter bakın benjamin 8000 cihazlar kaon ve next bazı modeller 2003 yılından beri piyasada

emul

Aktif Üye
birde extra movie özelliklerinde adultlar da varmış bunların kullanımından kimse bahsetmiyor

derman07

Aktif Üye
arkadaşlar benim cihazımda bir kanal çevirmek istediğim zaman en az 2 kanal birden çeviriyor bu modelden rowell 16000. alan arkadaşalara da söyledim aynı sorun onlarda da varmış demek oluyorki kumandada sorun yok yazılımsal sorunu var en kısa sürede bunlara çözüm üretilse çok çok iyi olacak bu durum özellikle beni rahatsız ediyor ...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
arkadaşlar benim cihazımda bir kanal çevirmek istediğim zaman en az 2 kanal birden çeviriyor bu modelden rowell 16000. alan arkadaşalara da söyledim aynı sorun onlarda da varmış demek oluyorki kumandada sorun yok yazılımsal sorunu var en kısa sürede bunlara çözüm üretilse çok çok iyi olacak bu durum özellikle beni rahatsız ediyor ...
Belirttiğiniz sorunu ben göremedin isterseniz ürünü fabrika ayarlarına döndürüp yeniden yazılım yükleyip tekrar fabrika ayarlarına dönün sorun olmaz ...

derman07

Aktif Üye
Belirttiğiniz sorunu ben göremedin isterseniz ürünü fabrika ayarlarına döndürüp yeniden yazılım yükleyip tekrar fabrika ayarlarına dönün sorun olmaz ...
hocam fabrika ayarlarına çoğu kez yaptım ve benim cihazda olduğunu zannettim benim diğer arkadaşlarımınkinide denedim sonuç aynı şöyle deneyin sizde isterseniz sabit bir kanal üzerinde kalsın şöyle bi 5 dakka gibi sonra kanal çevirin birden fazla kanal çevirdiğini göreceksiniz sanki ram veya işlemci olarak yetiştirmiyor gibi örn bazen pc lerde bile bu tür takılmalar yapıyor tabii ben örnek diyorum . aslında yazılımsal olarak düşünüyorum bu sorunu veya kumanda nın kanal çevirme tuşlarında sık olduklarından dolayı ben çözemedim açıkçası tam olarak sorunu ama sürekli yapıyormu ? hayır yapmıyor sürekli kanal çevirdiğimiz zaman problem yok dediğim gibi dikkatimi çeken 5 dakka sabit kalsın kanalda o zaman yapıyor bu hatayı yinede ilginiz için teşekkür ederim :confused:

Son düzenleme:

emul

Aktif Üye
arkadaşım ilk önce 1.49 yükle sonra fabrika ayarları sonra 1.50 yükle bakalım ne olacak

derman07

Aktif Üye
arkadaşım ilk önce 1.49 yükle sonra fabrika ayarları sonra 1.50 yükle bakalım ne olacak
eyvallah arkadaşım bi deneyelim dediğin şekilde inşallah olur.ama şöyle bişey yapıyorum kanal yedeğini alıyorum yazılım atıktan sonra fabrika ayarlarına döndürüyorum sonrasında yedek listeyi geri yüklüyorum ondan olabilirmi acaba ?:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.