gittigidiyor

Steam en iyi Ücretsizler.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Dota Underlords​

Dota-Underlords-1024x576.webp

Dota Underlords, bazı savaşçıları satın alıp 8×8’lik bir satranç ızgarasına yerleştirdiğiniz bir otomatik savaş /satranç oyunudur. Normal satranç oyunlarından farklı olarak bu oyunda her bir ızgarada düşmanlarla savaşacağınız savaşçılarınız konumlanacak.

Oyunda bir satranç tahtası üzerinde kendi oyun tarzınıza göre şampiyonları yerleştirip onları güçlendirecek ve diğer oyuncularla savaşacaksınız. Oyuna 8 kişiyle ve 100 canla başlıyorsunuz. Oyundaki amacınız ise rakiplerinizin can sayısını 0’a indirmek.


Her oyunda olduğu gibi Dota Underlords’ta da savaşçılarınızı güçlendirebiliyorsunuz. Bununla birlikte Neutral roundlardaki eşyaları şampiyonlara verebilecek, diğer oyunların aksine bu eşyaları bir karakterden alıp diğerine verebileceksiniz. Oyunlardaki İngilizce terimlere aşina olan oyuncular, bu oyundaki Türkçe arayüzü biraz garipseyebilirler. Bunun dışında bir Valve oyunu olan Dota Underlords, kütüphanenize yer alması gereken ücretsiz Steam oyunlarından
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Crossout​

Crossout-1024x576.webp

Crossout, Mad Max ve World of Tanks’in bir karışımı gibi görünen, oynaması ücretsiz bir sürüş savaş oyunudur. Garajınızda istediğiniz aracı oluşturup dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Oyuna sıfırdan başlayabilir, mevcut bir aracı geliştirebilir veya parametreler dahilinde herhangi bir aracı parça parça değiştirebilirsiniz.

Oyunun temel oynanışı, rakiplerinizi yok etme veya düşmanı/tarafsız kısımları ele geçirmeye dayalıdır. Düşman araçlarını her bir parçasını yok ederek imha etmek hem eğlenceli hem gergin hem de heyecan verici olacak. Şarapnellerin havalarda uçuştuğu ve rakibinizi etkisiz hale getirmek için güçlü bir strateji belirlemeniz gereken ilginç bir mekaniğe sahip.

Oyunun geçtiği yerler de epey gerçekçi olacak şekilde tasarlanmış. Çöllerden harap olmuş çimenli şehir manzaralarına kadar çeşitli haritalarda çeşitli ortamlarda bulunacakınız.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Apex Legends​

apex-legends-1024x576.jpeg

Respawn Entertainment’ın geliştirdiği ve EA Sports’un yayınladığı Apex Legends, oynaması ücretsiz olan battle royale türünde bir nişancı oyunudur. 2019 yılında piyasaya çıkan oyunun 2022 yılı içerisinde de mobil versiyonu duyurulmuştur.

Oyuncular, oyuna başlamadan önce iki veya üç kişilik takımlar oluştururlar. Ardından bazı yeteneklere sahip Efsaneler olarak bilinen karakterlerden birini seçerler. Battle Royale ve Arena olarak iki farklı oyun türünün bulunduğu Apex Legends’ta, Battle Royale türünde 20 veya 30 kişilik ekipler halinde bir alanda bulunacak ve diğer oyuncuları alt etmeden önce silah ve malzeme arayacaksınız. Arena’da ise 3’erli takımlar halinde 3’e 3 ölüm maçları yapacaksınız.

Apex Legends, sınırlı olmak kaydıyla bazı etkinlikler düzenliyor. Bu etkinlikler sonucunda oyun içerisinde kullanabileceğiniz kozmetiklere ve sınırlı süreli oyun modlarına ulaşacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirmek için Apex Legends’a mutlaka bir şans vermelisiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Lost Ark​

Lost-Ark-1024x576.webp

İzometrik bir MMO-ARPG oyunu olan Lost Ark, 1,3 milyon eş zamanlı oyuncu rekoruyla Steam listelerinde bir numaraya ulaşmış bir oyundur. Lost Ark, oyunculara kanlı savaşçılardan ölümcül suikastçılara kadar yedi farklı sınıf arasından seçim yapma seçeneği sunar. Ardından tipik bir şekilde bir MMO’nun ortasında kendinizi bulacak, özel savaş yeteneklerinizle dünyaya açılmaya başlayacaksınız.

PvE ve keşif odaklı bir oyun olan Lost Ark, PvP ögeleri de içermektedir. Oyunda her bir seviyeyi geçtikten sonra karakterinizi geliştirmeye başlayacak, 50. seviyeye ulaştığınızda ise kademeli oyun sonu zindanlarına ve baskınlarına erişim kilidini açmış olacaksınız. Ana ve yan görevlerin birbirleriyle olan ilintisi oldukça başarılı olan oyun, bu anlamda kafanızı pek karıştırmayacaktır.

Oyunun içeriğini genişletmek için çok fazla seçeneğe sahip olacaksınız. Oyun görevlerinin çoğu oldukça basit; NPC’lerle konuşmanızı, nesnelerle etkileşimde bulunmanızı veya düşük seviyeli çeteleri öldürmenizi gerektiriyor. Bu nispeten küçük olan görevler, Lost Ark’ın ana görev serisinin en önemli olaylarından birini üstlenme zamanınız gelene kadar ana dünyada hareket halinde olmanızı sağlar.

Türkçe dil desteği olmayan oyun, bu açıdan belki biraz zorlayıcı olabilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Marvel Snap​

Marvel-Snap-1024x576.webp

Marvel evrenine sempatisi olan oyuncuların ilgisini çekebilecek bir kart oyunu ile listemize devam ediyoruz. Marvel Snap, kart oyunları ile Marvel’ın harmanlandığı oldukça keyifli oyunlardan birisidir. Oyunun en ilgi çekici kısmı ise oyun sürelerinin kısa olması ve her bir oyunun kendi değişken kurallarının dinamiği.


Grafikleri oldukça kaliteli olan bu strateji tabanlı oyun, Asgard’dan Wakanda’ya kadar yaratıcı problem çözme becerilerinizi test edebilmenizi sağlayacak haftalık yeni yerlere sahip oluyor. Kısa süreli kafa dağıtmak için bir oyun arıyorsanız, Marvel Snap’e bir göz atmayı düşünebilirsiniz
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

War Thunder​

war-thunder

War Thunder, savaşseverlerin favorisi olan iki önemli figürün bir arada olduğu nadir oyunlardan. Oyunda hem savaş uçakları hem de tanklar var. Sık sık kendini güncelleyen ve yeni detaylar eklenen War Thunder, ücretsiz olarak oynanabiliyor. Otantik silahlara sahip oyun aslında 1940’ları baz alıyor fakat yeni tip araç ve savaş teçhizatları da kullanılabiliyor. Aynı zamanda askerlerle birlikte sahada çarpışma ve deniz savaşı da yapabileceğiniz oyun, kullanıcılar tarafından epeyce beğeniliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

World of Tanks​

World-of-Tanks

Adından da anlaşılacağı üzere tankların baskın olduğu bir oyun olan World Of Tanks, savaş oyunları müdavimlerinin yaklaşık 10 yıldır adını duyduğu eski ama hala heyecanlı oyunlardan birisi. Uzun yıllardır piyasada olsa da yeni nesil cihazlarla uyumlu ve sorunsuz oynanabilen World Of Tanks’ta yaklaşık 600 çeşit savaş aracı var. Oyuncuların 5 çeşit tanka erişimi var; hafif tank, orta ağırlıklı tank, ağır tank, yok edici tanklar ve SPGs yani kendinden itmeli tanklar. Eğer tankları ve savaş taktiklerini seviyorsanız, sahada düzinelerce strateji üreterek oynayabileceğiniz nadir oyunlardan World Of Tanks. Üstelik hala ücretsiz oynayabiliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Aim Lab​

Aim-Lab-1024x576.webp

Aim Lab, oyuncuların çeşitli atıcılarda nişan almalarını ve isabetlerini geliştirmelerine yardımcı olan bir eğitim aracı ve birinci şahıs nişancı oyunudur. Tercihlerinize ve beceri düzeyinize uyacak şekilde özelleştirilebileceğiniz çeşitli oyun modları ve zorluklar bulunuyor.

Oyuncular oyundaki ilerlemelerini takip edebilir, liderlik tablosundaki diğer oyunculara karşı rekabet edebilirler. Genel olarak bir eğitim aracı olarak çok yönlülüğü ve etkinliği nedeniyle olumlu eleştiriler alan oyun, bazı oyuncuların derinlik ve çeşitlilik eksikliği yönünde eleştiriler de almıyor değil.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Albion Online​

Albion-Online-1024x576.webp

Albion Online, Sandbox Interactive tarafından geliştirilen ücretsiz ve çok oyunculu online rol yapma oyunudur (MMORPG). Microsoft Windows ve macOS için Temmuz 2017’de piyasaya sürülen oyun, Ekim 2020’de ise iOS ve Android için yayınlanmıştır.

Bir sandbox oyunu olan Albion Online, oyunculara kendi yol ve oyun tarzlarını seçme özgürlüğü sunmaktadır. Sınıf veya seviyenin olmadığı oyunda oyuncular, istedikleri herhangi bir ekipmanı takabilirler. Oyuncu destekli bir ekonominin bulunduğu oyundaki tüm eşyalar oyuncular tarafından üretilir ve pazarlarda satılabilir.

Albion Online, Albion adlı ortaçağ fantezi dünyasında geçmektedir. Oyuncular bu dünyayı keşfederek canavarlarla savaşabilir, kaynakları toplayabilir ve eşya yapabilir. Ayrıca guildlere katılabilir ve oyuncuya karşı oyuncu (PvP) savaşlarına da katılabilirler.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

SCP: Secret Laboratory​

SCP-Secret-Laboratory-1024x576.webp

SCP: Secret Laboratory, ortak kurgu olan SCP Foundation serisine odaklanan çok oyunculu bir korku oyunudur. Site-19 tesisi içinde geçen oyunda oyuncular güvenlik personeli, bilim insanları ve SCP’ler gibi birkaç farklı sınıftan biri olarak oynayabilirler.

Birinci şahıs bakış açısından oynanan oyunda, hedefleri tamamlamak veya geceyi hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorundasınız. Gerilim ve heyecan dolu olan oyunda oyuncuların nelerle karşılacağı hiçbir zaman belli değildir.

SCP: Secret Laboratory’nin bazı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Avantajları:

  • Ücretsiz oynanabilir
  • Çok oyunculu
  • Popüler bir korku serisine dayanıyor
  • Gerilim dolu ve heyecan verici bir öyküye sahip
  • Seçilebilecek birçok farklı sınıf bulunuyor
  • Tamamlanacak birçok farklı seviye var
  • Aktif bir topluluk var
Dezavantajları:

  • Zaman zaman hatalar yapabilirsiniz
  • Bazı oyuncular oyunu çok zor bulabilir
  • Oyun yeni oyuncular için zorlayıcı olabilir
Toparlayacak olursak SCP: Secret Laboratory, korku ve çok oyunculu oyun sevenler için harika bir oyundur. Ücretsiz oynanabileceğiniz bu oyun ile saatlerce eğlenebileceğinizi düşünüyoruz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Conqueror’s Blade​

Conqueror-s-Blade-

My Games tarafından geliştirilen Conqueror’s Blade, savaş stratejilerine odaklanıyor. Her bir seviyede ayrı harita ve görevler bulunan oyundan sıkılmak neredeyse imkânsız. Oyun içerisinde kozmetik detaylar veya üstün silahlar için harcama yapmanız gerekse de oyunun kendisi ücretsiz oynanabiliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Star Conflict​

Star-Conflict

Hem savaşı hem de uzayı sevenler için mükemmel tercih; Star Conflict. Eve Online tarafından geliştirilen oyun, uzay boşluğunda aralıksız süren uzay gemileri savaşını canlandırıyor. Fantastik oyun sürecinde tasarımın inceliklerine hayran olacaksınız. Star Conflict ücretsiz şekilde oynanabiliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Warframe​

Star-Conflict-1

Hem uzay hem ninja hem savaş mı seviyorsunuz? O zaman doğru adres, doğru oyun; Warframe. Her birisinin kendine has havalı kıyafetleri olan Tenno isimli uzay ninjaları, tam bir aksiyon oyunu figürü. Ücretsiz oynayabileceğiniz oyun, yaklaşık 7 yıldır piyasada. Farklı görevler verilen oyunda aksiyon ve bilim kurgu iç içe geçmiş durumda.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Dota 2​

Dota-2

Her gün dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncu yüzden fazla Dota kahramanından biriyle savaşıyor. İster yarışlarının 10. saati ister 1000. saati olsun, her zaman yeni keşifler olacaktır. Düzenli güncellemeler, özellikler ve kahramanların sürekli gelişimi ile Dota 2, gerçekten dünyanın en iyi oyunlarından biri.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Counter Strike: Global Office​

Counter-Strike-Global-Office-

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), serinin 12 yıl önce piyasaya sürüldüğünde yarattığı takım tabanlı aksiyon oyununu genişletiyor. CS:GO, klasik CS içeriğinin (de_dust, vb.) güncellenmiş sürümlerinin yanı sıra yeni haritalar, karakterler ve silahlar sağlar. Ayrıca CS:GO, marka tarihinde ilk kez yeni oyun modları, çöpçatanlık, skor tabloları vb. özellikleri oyunculara sunuyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Star Trek Online​

Star-Trek-Online-1024x576.webp

Star Trek Online, Cryptic Studios tarafından Star Trek serisine dayalı olarak geliştirilen çok oyunculu bir online rol yapma oyunudur (MMORPG). 2010 yılında piyasaya sürülen oyun, PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da mevcut.

Oyunda oyuncular kendi özelleştirilebilir karakterlerini yaratarak Federasyon, Klingonlar veya Romulanların bir üyesi olarak galaksiyi keşfe çıkacaklar. Oyuncular ayrıca kendi yıldız gemilerini özelleştirebilir, uzay ve kara savaşına katılabilir, görevleri tamamlayabilir ve etkinliklere katılabilirler.

Oyun, uzay ve kara savaşlarının yanında oyuncuya karşı oyuncu (PvP) oynanışı dahil olmak üzere çeşitli içeriklere sahiptir. Ayrıca oyunda çeşitli Star Trek televizyon dizileri ve filmlerine dayalı içerikler de göreceksiniz.

Genel olarak Star Trek Online, Star Trek evrenini sadık bir şekilde temsil etmesi ve ilgi çekici oynanışı nedeniyle olumlu eleştirilere sahip
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Destiny 2​

Destiny-2

Kendinizi Destiny 2’nin ücretsiz oyun dünyasına bırakın, birinci şahıs nişancı oyununda ter atın, güneş sisteminin gizemlerini keşfedin ve temel becerilerinizi güçlü düşmanlara karşı kullanın. Koruyucunuzu oluşturup görünümünüzü, oyun tarzınızı etkileyecek benzersiz silahlar, zırhlar ve ekipman toplamak için oyunu Steam üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Destiny 2’nin hikayesini tek başınıza veya arkadaşlarınızla deneyimleyebilirsiniz. Başka oyuncularla takım oluşturarak işbirlikçi görevlere meydan okuyabilir veya onlarla farklı PvP modlarında rekabet edebilirsiniz. Bu efsane oyun kısa sürede sizi kendine bağımlı hale getirecektir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Planetside 2​

Planetside-2

Planetside 2, 2012’nin son çeyreğinde piyasaya sürülmesine rağmen büyük bir başarı yakaladı. Oyun, yüksek teknoloji standartlarında bir FPS oyununa benziyor. Oyunda 1 haritada 2000’e kadar oyuncu oynayabiliyor. Her sunucunun 3 haritası vardır. Oyuncular sanki farklı yerlere gitmek ister gibi bu haritalara hızlı bir şekilde transfer edebilir, oradaki çatışmaya katılıp gerektiğinde başka bir haritaya geçebilirler. 3 harita durumunda bu sayı tek bir sunucuda 6000 oyuncuya çıkıyor. FPS oyunları için bu çok yüksek bir rakam ve gerçekten savaş hissi veriyor. Oyun uzun soluklu ve heyecan dolu olduğu için çoğu kişi oyuna bağımlı hale geliyor. Oyun, Steam üzerinden ücretsiz indirilebiliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Closers​

Closers-

Bir sürü korkunç uzaylının şehrinizi istila ettiğini düşünün, ne yapardınız? Bu oyunda uzaylıları dövebilen genç bir grubu işe almanız gerekiyor. 5 renkli karakterlerden birini seçerek uzaylıları kendi şehrinizden uzak tutabilirsiniz. Hem PvE hem de PvP modlarında, otobüslerle uzaylıları çakılların arasından parçalayabilir ve onları kılıç darbeleriyle kesebilirsiniz. Closers, özellikle anime severlerin favori oyunlarından olmaya aday. Oyun ücretsiz olsa da 77 TL ve 289 TL’lik iki paketi bulunuyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Smite​

Smite

Smite, Paladins’in Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen ikinci sınıf oyunlardan biridir. MOBA türü oyunlar mitolojik karakterlerden oluşur ve oyunculara sunulur. Mitolojideki rolü tanrılar olan Smite, 5v5 rolünü oynuyor ve yeni olaylarla sürekli güncelleniyor. Oyun, Türkçe dublajı desteklese de Türkçe seslendirmeyi desteklemiyor. 35 milyondan fazla oyuncuya sahip Smite, Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst