gittigidiyor

Steam en iyi Ücretsizler.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Paladins​

Paladins

Smite ile aynı stüdyo tarafından yapılan Paladins, sevimli grafikleriyle insanların ilgisini çekmişti. Oyun dünyasında Overwatch’a ücretsiz bir alternatif olarak bilinen Paladins, aktif bir oyuncu kitlesine sahip. Oyunun 25 milyondan fazla oyuncusu olmasına rağmen Steam’deki yorumların oldukça olumlu olduğunu belirtmekte fayda var. Düşük seviyeli sistemlerde rahatlıkla oynanabilen oyun, DLC için ödeme yapma imkanı sağlıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Team Fortress 2​

Team-Fortress-2

2007 çıkışlı olan Team Fortress 2, hala oldukça sevilen aksiyon temalı oyunlardan bir tanesi. Oyun, daimi olarak yeni oyun modları, haritaları, ekipmanları ve en önemlisi şapkaları içeren ücretsiz güncellemelerle ayakta durmaya devam ediyor. Eğitim ve çevrimdışı alıştırma modları, TF2’nun Bayrak Kapmaca, Kontrol Noktası, Yük Vagonu, Arena ve Tepenin Hakimi gibi modları bulunan oyun, bu sayede maceraya atılmadan önce becerilerinizi geliştirmenize olanak tanıyacak. Oyun geliştiricilerinin ‘Çizgi film şiddeti ve vahşeti içerir‘ şeklinde tarif ettiği Team Fortress 2, Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabiliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Realm Royale​

Realm-Royale

Heroic Leap Games tarafından geliştirilen Realm Royale, oynaması ücretsiz bir üçüncü şahıs nişancı battle royale oyunudur. Her birinin benzersiz yeteneklerinin bulunduğu birden fazla karakter sınıfına sahip olan Realm Royale, sınıfının en popüler oyunlarından. Başlangıçta Paladins’in (her iki oyun da aynı ekip tarafından geliştirildi) oyun modlarından biri olarak tasarlanan Realm Royale, sonrasında ayrı bir oyuna dönüştürüldü. Windows için 5 Haziran 2018‘de ücretsiz olarak yayın oyun, ilk haftasında 100 bin oyuncu tarafından oynanarak önemli bir başarı kaydetti.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Eve Online​

Eve-Online

EVE Online, tüm zamanların en büyük tek parça alanlı MMO’su unvanını elinde barındıran bir oyundur. 350’den fazla tamamen özelleştirilebilir yıldız gemisine pilotluk yapabileceğiniz oyun, 7.000’den fazla güneş sistemi ve yaklaşık 20 yıllık zengin oyuncu geçmişiyle popülerliğini hala koruyor. Zira oyun 2003 yılında çıkmış olmasına rağmen hala Steam’in en sevilen oyunları arasında. PvP ve PvE şeklinde savaş örgüsüyle uzayı keşfedeceğiniz EVE Online’a bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyoruz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Zula Türkiye​

zula-turkiye

Zula, Türkiye’nin ilk Türk yapımı çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. MMOFPS (devasa çok oyunculu çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu) türünde geçen Zula, üç farklı oyun modu ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor. Rekabet Modu ile stratejik takım oyununun bir parçası olacak, Eğlence Modu ile arkadaşlarınızla ‘takılıp’ eğlencenin dibini bulacak, Battle Royale Modu ile de gerçek bir savaşın içerisinde olacaksınız. Oyuncuları üzmeyecek sistem gereksinimleri bulunan Zula, Madbyte Games tarafından geliştirildi.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

NeverWinter​

NeverWinter

NeverWinter, birinci seviyeden son seviyeye kadar tamamen ücretsiz olan MMORPG türünde bir oyundur. Birçok otoriter oyun sitesinin övgüyle bahsettiği NeverWinter, kendi alanında beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Zira oyuncular tarafından da oldukça olumlu geri dönüşler almış durumda. Neverwinter Foundry isimli bir araç seti ile gelen oyun, bu sayede oyuncuların kendi maceralarını oluşturmalarını sağlıyor. Türkçe arayüz ve altyazılı olan oyun, Steam kütüphanenizde yer verebileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Ring of Elysium​

Ring-of-Elysium

Battle royale oyun türleri arasında oyuncuların favorileri arasında yer alan Ring of Elysium, oldukça gerçekçi grafiklere sahip. Güneşli, bulutlu, sisli, şiddetli yağmur ve fırtınalı hava koşulları tamamen dinamik bir küresel aydınlatma aydınlatma sistemi ile de birleşince, ortaya gerçekten sürükleyici bir oyun dünyası çıkmış oluyor. Doğal afetlerin üstesinden gelmek için, oyunda verilen yetenekleri en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Ring of Elysium’un oyuncular tarafından oldukça olumlu şekilde değerleme aldığını da belirtelim.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

CRSED: F.O.A.D.​

CRSED-FOAD

CRSED: F.O.A.D.; karakterin gerçekçi silahlara, mistik ve süper güçlere sahip olduğu, MMO nişancı oyundur. Yakın dövüş ya da silahlarınızı kullanarak destansı çatışmaların içerisinde olacağınız oyunda oyuncular, sürekli daralan bir bölgenin içerisinde ‘son kalan kişi’ olmaya çalışacaklar. Ek yetenekler kazanmak için ruh kilidini açabilir, günlük görevleri yerine getirerek özel güçler kazanabilirsiniz. Birinci ya da üçüncü şahıs olarak oynayabileceğiniz CRSED: F.O.A.D., çıktığı günden bu yana oyuncular tarafından oldukça olumlu geri dönüşler aldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst