gittigidiyor

Sungate PRO & TITAN META TV Magic TV Bilgilendirme

memoli1478

Administrator
sistem güncellemesi yapılmıştır iyi kullanımlar

ladre52

Aktif Üye
Bende yok güncelleme sungate titan pro

memoli1478

Administrator
magictv ye gir sarı yeşil kırmızı butonlar güncelleme yapar

uptoror

Aktif Üye
Memoli usta iyi gunler.megic tv de son yasiyorum.yesl kirmizi ve sari tuslara bastigimda yesil ve kirmizi da ayni kanallar.sarida ise giris hatasi diyor.modemi actim kapadim hemcihazi hem modemi kapadim actim.hatta cihazi fabrika ayarlarina dondurdum yine ayni.cihaz singate titan.iyi calismalar

aragornReddevils

Aktif Üye
aynı bendede kırmızı ve yeşil güncellemiyor siyah ekranda kalıyor bir tek sarı tuş güncelliyor normal titan ve ve 4 k

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.