gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

habib723

Aktif Üye
USTAM ts 7500 hd makinemizi sadece tiger cihazlardan z serilerine mi çevirebiliyoruz acaba t serileri ne de ceviremiyor muyuz... saygılar

habib723

Aktif Üye
ALİ USTAM kolay gelsin bizlere bscam verecektiniz son durum ne alemde saygılar

memoli1478

Administrator
USTAM ts 7500 hd makinemizi sadece tiger cihazlardan z serilerine mi çevirebiliyoruz acaba t serileri ne de ceviremiyor muyuz... saygılar

t serileri farklıdır farklılıkları görmek için sitemizden hex editörü yükleyip
inceleyebilirsiniz

ancuz02

Aktif Üye
ustalar ali ustayı forumda güremiyorum hayırdır inşallah bi sıkıntı yoktur umarım saygılar

habib723

Aktif Üye
samsat geant 3456 v atıyorum bakalım :)

ARKADAŞLAR YÜKLEDİM ANCAK GEANTI BEGENMEDİM TİGERE GERİ CEVİRECEM ŞİMDİ MAKİNAYI

Son düzenleme:

karantinab

Aktif Üye
Samsatın kanal geçiş hızı hiçbir dönüşümde yok. Tiger bence şuanda her yönden en iyisi kanal değiştirme hızı hariç, yeni yazılım yaparken cihazın net göstermesi ve hızlı zap yapması üzerine çalışılsa online movie vb ilavelerden daha iyi olur.

habib723

Aktif Üye
haklısın samsata cevirecektim baktım 1-2 defa uğraştım dönüşmedi bende tigerle devam ettim

ali aslan

Aktif Üye
Cihazın altında sonu seri No 750940 olan için gs cam 15306rgo1b

ali aslan

Aktif Üye
Bana cihazın altındaki noyu bura yazın onlara göre kod vereyim bu arada uzman uyducu Erdicik Ali Redline destekcisiymiş ona kafam attı paylaşmadım

habib723

Aktif Üye
bana cihazın altındaki noyu bura yazın onlara göre kod vereyim bu arada uzman uyducu erdicik ali redline destekcisiymiş ona kafam attı paylaşmadım

ustam size özelden pm Attım SERİ NO gönderdim saygılar teşekkürler şimdiden

ali aslan

Aktif Üye
hepinize göndercem işlerim yeni açıldı pcler geldi siteye zor giriyorum inanki hepinizden allah razı olsun ben bu işi çıkar amacı güdmeden yapıyorum bazıları özelden yazıyor çiziyor onlara inat o kişler burdan alıp iş yerinde satıyorlar onun için seri noyu istedim hepinizden tekrar allah razı olsun hüda hafız....

habib723

Aktif Üye
hepinize göndercem işlerim yeni açıldı pcler geldi siteye zor giriyorum inanki hepinizden allah razı olsun ben bu işi çıkar amacı güdmeden yapıyorum bazıları özelden yazıyor çiziyor onlara inat o kişler burdan alıp iş yerinde satıyorlar onun için seri noyu istedim hepinizden tekrar allah razı olsun hüda hafız....
ustam seni seviyoruz bunu böylece bil

çok ama çok teşekkürler Allah senden de razı olsun saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum... göndereceklerin için de şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

bobom

Aktif Üye
gs cam ile g sahere ayı şeylermi ali usta çünkü g sehere de hepsi fuuull yazmışlar araplar listesi var ama başka site vermek yasak burdan okk

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.