BELKİ işinize yarar diye Tiger serilerinini ftp adresini veriyim istedim
ftp://tiger.satsale.net/tiger/FirmWare/
ftp://tiger.satsale.net/tiger/FirmWare/
USTAM ts 7500 hd makinemizi sadece tiger cihazlardan z serilerine mi çevirebiliyoruz acaba t serileri ne de ceviremiyor muyuz... saygılar
ali usta samsatı yeni yazılımı yokmu saygılargs t cam kodları ts kullanan lara özelden pm ile vercem beni kötüleyenler var onlara destek yoğ
ali usta sadece seri No 750940 bunun içinmı var diyer serilere yokmuCihazın altında sonu seri No 750940 olan için gs cam 15306rgo1b
bendeki seri noBana cihazın altındaki noyu bura yazın onlara göre kod vereyim bu arada uzman uyducu Erdicik Ali Redline destekcisiymiş ona kafam attı paylaşmadım
bana cihazın altındaki noyu bura yazın onlara göre kod vereyim bu arada uzman uyducu erdicik ali redline destekcisiymiş ona kafam attı paylaşmadım
ustam seni seviyoruz bunu böylece bilhepinize göndercem işlerim yeni açıldı pcler geldi siteye zor giriyorum inanki hepinizden allah razı olsun ben bu işi çıkar amacı güdmeden yapıyorum bazıları özelden yazıyor çiziyor onlara inat o kişler burdan alıp iş yerinde satıyorlar onun için seri noyu istedim hepinizden tekrar allah razı olsun hüda hafız....
Bana cihazın altındaki noyu bura yazın onlara göre kod vereyim bu arada uzman uyducu Erdicik Ali Redline destekcisiymiş ona kafam attı paylaşmadım