gittigidiyor

İp tv linkleri devamlı güncel

32yaren

Aktif Üye
Osmanke Arkadaşım, Spoyler için teşekkürler. daha önceleri Spoyler İpTV.txt indirip açılıyordu
şimdi açılmıyor. Hata bizdemi, Bilgisayrdamı. aradabir açık liste verseniz

osmanke

Aktif Üye
Osmanke Arkadaşım, Spoyler için teşekkürler. daha önceleri Spoyler İpTV.txt indirip açılıyordu
şimdi açılmıyor. Hata bizdemi, Bilgisayrdamı. aradabir açık liste verseniz
32yaren az önce kontrol ettim herhangi bir sorun yok linkler stabil sen pc,ni kontrol et açık liste sayfa kirliliğine neden oluyor benim paylaştığım dosyalar genelde yuksek mb,lı olduğu için çok yer kaplar diğer arkadaşlar paylaşıyor ama aslında dosya halinde verilmesi gerekiyor bu daha önce uyarılmıştı ama görüyorum,ki kimse takmıyor.

osmanke

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar

Merhaba kardeşim bende bilgisayar yok elle girmek için link verebilirsiniz teşekkürler
S Abu link telden nasıl kılana bilirim saygılar
arda :dosyayı açıp içinden kopyala yapıştır yap yada oradaki linki kullandığın player,e yazacaksın .
dosemecimurat: sende aynı şeyi yapacaksın yada sana sorar hangi playerde açılsın diye ona tıklayıp yüklenecek

Sami Ertaga

Aktif Üye
Osman Bey selamlar.
Çalışan Özbek kanalları linki bulabilir misiniz?
Biraz zor bulunuyor ve olanlar da açılmıyor.

arda06

Aktif Üye
arda :dosyayı açıp içinden kopyala yapıştır yap yada oradaki linki kullandığın player,e yazacaksın .
dosemecimurat: sende aynı şeyi yapacaksın yada sana sorar hangi playerde açılsın diye ona tıklayıp yüklenecek
Tekrar merhaba kardeşim ben tek tek elle uydu cihazına giriyorum oyuzden ling olursa iyi çok teşekkürler

osmanke

Aktif Üye
Tekrar merhaba kardeşim ben tek tek elle uydu cihazına giriyorum oyuzden ling olursa iyi çok teşekkürler
iyide arda şimdi tek senin için dosyanın içindeki linkleri tek,tek ayırıp alt,alta,mı sıralayayım dosyayı indir içinden istediğin linki al zaten bu kadar çok dosyayı kaydedip paylaşmak oldukça zamanımı alıyor dikkat edersen hep geç saatlerde paylaşım yapıyorum neden bunları derleyip forumda paylaşmak zaman aldığı için sadece burası değil tüm uydu forumlarında varım ben artı telegram vs onun için tek link olsa sorun değil dosyaların kb,ına bi bakarsan ne kadar olduğunu görürsün ki sadece iptv değil diğer dosyalarda var zaten yaşım olmuş 60 bir süre sonra buralara veda edeceğim sizler böyle link beklemektense artık kendiniz birşeyler üretin paylaşın ki sizlerde eğitmen,öğreten olun bizler bıraktığımızda siz paylaşımcı olun bu hep böyle gitmez herşeyin bir sonu olur selam ve sevgilerimle.

arda06

Aktif Üye
iyide arda şimdi tek senin için dosyanın içindeki linkleri tek,tek ayırıp alt,alta,mı sıralayayım dosyayı indir içinden istediğin linki al zaten bu kadar çok dosyayı kaydedip paylaşmak oldukça zamanımı alıyor dikkat edersen hep geç saatlerde paylaşım yapıyorum neden bunları derleyip forumda paylaşmak zaman aldığı için sadece burası değil tüm uydu forumlarında varım ben artı telegram vs onun için tek link olsa sorun değil dosyaların kb,ına bi bakarsan ne kadar olduğunu görürsün ki sadece iptv değil diğer dosyalarda var zaten yaşım olmuş 60 bir süre sonra buralara veda edeceğim sizler böyle link beklemektense artık kendiniz birşeyler üretin paylaşın ki sizlerde eğitmen,öğreten olun bizler bıraktığımızda siz paylaşımcı olun bu hep böyle gitmez herşeyin bir sonu olur selam ve sevgilerimle.
http://trixlist.xyz:80/get.php?username=tv23pedrolopes&password=991942506&type=m3u_plus. Benim istediğim böyle lignler teşekkürler ustam

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.