32yaren az önce kontrol ettim herhangi bir sorun yok linkler stabil sen pc,ni kontrol et açık liste sayfa kirliliğine neden oluyor benim paylaştığım dosyalar genelde yuksek mb,lı olduğu için çok yer kaplar diğer arkadaşlar paylaşıyor ama aslında dosya halinde verilmesi gerekiyor bu daha önce uyarılmıştı ama görüyorum,ki kimse takmıyor.Osmanke Arkadaşım, Spoyler için teşekkürler. daha önceleri Spoyler İpTV.txt indirip açılıyordu
şimdi açılmıyor. Hata bizdemi, Bilgisayrdamı. aradabir açık liste verseniz
Arkadaşım gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin bende lisanlı nod32 ve antispayware var herikisinde bir uyarı gelmedi ben yine tarattım ama dosya temiz aklında olsunOsman Bey inen dosyayı, Bilgisayar Virüs gibi algıladığından açtırmıyor
Merhaba kardeşim bende bilgisayar yok elle girmek için link verebilirsiniz teşekkürler
S Abu link telden nasıl kılana bilirim saygılar
Merhaba arkadaşlar
Merhaba kardeşim bende bilgisayar yok elle girmek için link verebilirsiniz teşekkürler
arda :dosyayı açıp içinden kopyala yapıştır yap yada oradaki linki kullandığın player,e yazacaksın .S Abu link telden nasıl kılana bilirim saygılar
Tekrar merhaba kardeşim ben tek tek elle uydu cihazına giriyorum oyuzden ling olursa iyi çok teşekkürlerarda :dosyayı açıp içinden kopyala yapıştır yap yada oradaki linki kullandığın player,e yazacaksın .
dosemecimurat: sende aynı şeyi yapacaksın yada sana sorar hangi playerde açılsın diye ona tıklayıp yüklenecek
iyide arda şimdi tek senin için dosyanın içindeki linkleri tek,tek ayırıp alt,alta,mı sıralayayım dosyayı indir içinden istediğin linki al zaten bu kadar çok dosyayı kaydedip paylaşmak oldukça zamanımı alıyor dikkat edersen hep geç saatlerde paylaşım yapıyorum neden bunları derleyip forumda paylaşmak zaman aldığı için sadece burası değil tüm uydu forumlarında varım ben artı telegram vs onun için tek link olsa sorun değil dosyaların kb,ına bi bakarsan ne kadar olduğunu görürsün ki sadece iptv değil diğer dosyalarda var zaten yaşım olmuş 60 bir süre sonra buralara veda edeceğim sizler böyle link beklemektense artık kendiniz birşeyler üretin paylaşın ki sizlerde eğitmen,öğreten olun bizler bıraktığımızda siz paylaşımcı olun bu hep böyle gitmez herşeyin bir sonu olur selam ve sevgilerimle.Tekrar merhaba kardeşim ben tek tek elle uydu cihazına giriyorum oyuzden ling olursa iyi çok teşekkürler
http://trixlist.xyz:80/get.php?username=tv23pedrolopes&password=991942506&type=m3u_plus. Benim istediğim böyle lignler teşekkürler ustamiyide arda şimdi tek senin için dosyanın içindeki linkleri tek,tek ayırıp alt,alta,mı sıralayayım dosyayı indir içinden istediğin linki al zaten bu kadar çok dosyayı kaydedip paylaşmak oldukça zamanımı alıyor dikkat edersen hep geç saatlerde paylaşım yapıyorum neden bunları derleyip forumda paylaşmak zaman aldığı için sadece burası değil tüm uydu forumlarında varım ben artı telegram vs onun için tek link olsa sorun değil dosyaların kb,ına bi bakarsan ne kadar olduğunu görürsün ki sadece iptv değil diğer dosyalarda var zaten yaşım olmuş 60 bir süre sonra buralara veda edeceğim sizler böyle link beklemektense artık kendiniz birşeyler üretin paylaşın ki sizlerde eğitmen,öğreten olun bizler bıraktığımızda siz paylaşımcı olun bu hep böyle gitmez herşeyin bir sonu olur selam ve sevgilerimle.