gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

saimusta

Aktif Üye
teşekkürler

rasit49

Aktif Üye
sayın YSN54 kardeş btkcam sisteminde kuruluysa sadece var-etc-keys içindeki btkcam.cfg dosyasını düzenle de yeni cfg.dosyası yada b:line yaz kaydet o kadar tabii flashfzp ile

YSN54

Aktif Üye
araştırma yaptım cihazım linux tabanlı değil o yüzdende btkcama giremiyorum.yardımcı olan ( özellikle akhisarlı ) ve olmaya çalışan kardeşlerime teşekkür ederim

YSN54

Aktif Üye
aynen kardeşim malasef durum bu.artık cccam ve newcam paylaşan olursa onları yüklemeye çalışcam.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
aynen kardeşim malasef durum bu.artık cccam ve newcam paylaşan olursa onları yüklemeye çalışcam.

Baştan beri demiştim, cihazınız BTKCAM destekliyormu diye Linux tabanlı cihaz olupda bazı imagelar yani yazılımlar bile ne yazık ki BTKCAM desteklemiyor (kurulmuyor)..

Tecrübelerime dayanarak şunu belirtmek isterim ALİ işlemci cihazlar ve Linux tabanlı cihazlar her zaman diğer cihazlara göre yazılım image veya CLON yazılım uyma şansı yüksektir.

YSN54

Aktif Üye
aynen kardeşim demiştin gerek uyduda acemi oluşum gerekse cihazım uyumlu olup belgesel ve spor kanallarını açmasını istemem nedeniyle server bilgilerine girmeye çalıştım.hernekadar senin dediğin gibi cihazım ali işlemci olsada btkcam sıkıntılı belkide ben beceremiyorum bilemiyorum artık.öyle bir duruma geldimki bugün itibarıyla server nasıl kuruluyor bilgi arayışı içindeyim eyer çözersemde server işini bedava dağıtcam sıkıldım şu şifre işlerinden tv keyfimiz özgürlüğüm tamamen kısıtlandı.sırf bu işler için 400 tl verip cihaz aldım sonuç hala hüsran :(

AKHİSAR LI

Aktif Üye
aynen kardeşim demiştin gerek uyduda acemi oluşum gerekse cihazım uyumlu olup belgesel ve spor kanallarını açmasını istemem nedeniyle server bilgilerine girmeye çalıştım.hernekadar senin dediğin gibi cihazım ali işlemci olsada btkcam sıkıntılı belkide ben beceremiyorum bilemiyorum artık.öyle bir duruma geldimki bugün itibarıyla server nasıl kuruluyor bilgi arayışı içindeyim eyer çözersemde server işini bedava dağıtcam sıkıldım şu şifre işlerinden tv keyfimiz özgürlüğüm tamamen kısıtlandı.sırf bu işler için 400 tl verip cihaz aldım sonuç hala hüsran :(

Her zaman eş dost ve arkadaşlarıma derim, bir cihaz satın almayı istiyorsuz, almak istediğiniz cihazda ne gibi bir özellik ve ne amaçla kullanmak istediğinizi bileceksiniz, bildiğiniz gibi EMU devri bitti ve cartsharing (kart paylaşım & server devri) satın almak istediğiniz cihazda ne gibi özellikler var? sizin isteklerinize cevap verebilecek mi? Sırf ismi cismi marka özelliği olan tanınmış bir çok marka cihazın aslında en ucuz cihazlardan hiç bir farkı yok aksine eksi yönleri bile var.

İşte işin püf noktası burada başlıyor bir tv veya bir uydu cihazı alıyoruz veya bir cep telefonu ne yazık ki bizim beklentilerimizi karşılamıyor, peki ne yapabiliriz satın almadan önce biraz araştırma yapmak lazım, lazım ki dünya para verdiğimiz cihazlar elimizde normal yayınları izleyen bir cihaz olmasın elimizde son sahibi biz olmıyalım.

YSN54

Aktif Üye
yazdıkların kesinlikle haklısın kardeşim.bir çok kişi ki buna en dahil olan ben üstün körü alışveriş yapıyoruz sanki parayıda kolay kazanıyormuş gibi.ben çok incelemedim ama ufakda olsa araştırma yaptım.bu foruma benzer forumda hangi hd cihazı almalıyım diye konu açıp bilgi almaya çalıştım işin garip tarafı ben hadi anlamıyorum orada buluna bu işlerin ehli insanlar 18500 hd çok iyi cihaz al dediler bende ona istinaden aldım.beklenti konusuna gelince aslında özelliklerine bakıldığında benim birçok isteğimi karşılıyor ama kötü tarafı ne alırsan al ne beklersen bekle teknoloji sürekli gelişip ilerliyor.örneğin ben bu cihazı aldığımda sadece bissle açılan kanallar çoktu şimdi ise fazla yok olanda iş görmez ( belgesel,futbol yayınları ) madalyona her iki taraftan baktığımızda sende bende ( kendimce ) haklıyız.bu konu uzar gider kardeşim işin ucu ya server kurmayı öğrencem,yada para verip server kiralıcam oturcam aşşağıya başka yolu yok.

Avqat@R

Aktif Üye
Bline server online iyi seyirler..

[HIDE]B: btkcamserver.zapto.org 10500 btkcam btkcamserver 1122334455667788
[/HIDE]

memoli1478

Administrator
elimde B line yüzlerce vardı bende diyordum ne işe yarıyor bunlar
valla hepsini sildim yazık oldu valla bakayım yine arşivimde duruyorlarsa paylaşırım

asiturk

Aktif Üye
b line

Sayın Akhisarlı,
Bende kurulu btk cam var sormak istediğim sadece b line olarak verilen dosyaları btk.cfg dosyası üzerine eklesem çalışırmı..
saygılarımla

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Sayın Akhisarlı,
Bende kurulu btk cam var sormak istediğim sadece b line olarak verilen dosyaları btk.cfg dosyası üzerine eklesem çalışırmı..
saygılarımla

Sevgili Kardeşim,

Sürekle BTKCAM sürümleri çıkmakta cihazınızda şu an hangi sürümü mevcut, sanzen eski sürümler olduğunda ne yazık ki B: LİNE satır aktif olsada açılmamakta hiç bir kanal paket izlenememkte.

Konunun 1. mesajındaki BTKCAM CFG Dosyasını rardan çıkarıp fxp ile cihazınızın

VAR

KEYS bölümüne transfer yapın....

ve cihazınızı reset yapın...

Şu an konunun 1. mesajında ekli bulunan back up larda aktiftir.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.