serverdan 43 tane kart geliyor şu an içinde iyi seyirlerÇalışmıyor ki
bende Bulsat calisiyor halla arkaaslar, ama arada sirada kesinti oluyor, dediyim gibi sadece isteyen forum uyelerine birer user yapilirsa daitilamaz ama yine de siz bilirsiniz bende yeniyim aslinda bu islerde.
Aslinda bulsat kulaniyordum ama bir rus sitesinden cccam aliyordum kesintisiz bakiyodum ama odemeli boyle free olursa cok iyi olur ben sadece bulsat bakiyom oda ara sira.
Odemeden bakabildimyim icin cok teskurler serveri daitana eline yuregine saglik![]()
SASMA ben bu forumdan mayısta ücretli server aldım...çokta memnunum...senin bahsettiğin bulsat pakedin birkez kesildiğini görmedim...yani gayet stabil...bunu sana satıcısı olduğu için digimy'in söylemesi başka paraverip kulanan benim söylemem başka olur diye yazıyorum....niyetin varsa teredütsüz alabilirsin kardeşim...mesajını görünce yazma gereği duydum...iyi günler...bende Bulsat calisiyor halla arkaaslar, ama arada sirada kesinti oluyor, dediyim gibi sadece isteyen forum uyelerine birer user yapilirsa daitilamaz ama yine de siz bilirsiniz bende yeniyim aslinda bu islerde.
Aslinda bulsat kulaniyordum ama bir rus sitesinden cccam aliyordum kesintisiz bakiyodum ama odemeli boyle free olursa cok iyi olur ben sadece bulsat bakiyom oda ara sira.
Odemeden bakabildimyim icin cok teskurler serveri daitana eline yuregine saglik![]()
Güzel bilgiler için teşekkürler gece gündüz sizin için nöbetteyizSASMA ben bu forumdan mayısta ücretli server aldım...çokta memnunum...senin bahsettiğin bulsat pakedin birkez kesildiğini görmedim...yani gayet stabil...bunu sana satıcısı olduğu için digimy'in söylemesi başka paraverip kulanan benim söylemem başka olur diye yazıyorum....niyetin varsa teredütsüz alabilirsin kardeşim...mesajını görünce yazma gereği duydum...iyi günler...
85.95.253.124 19055 trew wert
usta bunlar ccam uydudami bakiliyor
size tek tek yazalım hocam isterseniz tüm kanalıaçan kanal var mı arkadaşlar varsa hangi uydu da hangi kanalları çözüyor?
evet 43 kart geliyor şu an içinde serverdan iyi seyirleraktif mi dxeneyemedim
hemşerim iptv var fakat free değilustalar bide iptv icin yayin yapabilirseniz iyi olur tesekurler