bobom kardeşime katılyorum pazartesi yazılım geliyordu o pazartesi uçtu gitti milleti beklenti içine koydu ortada yazılım felan yok boş yere umutlanıyoruz zaten dönüşümü olan cihazları bobom kardeşim güzel bi şekilde anlatmış ustalık birşeyi yapıp bitirmektir yok efendim onu yapsam bu bozulur şunu yapsam şu çöker ustalık bu değildir normalde hersey zordur basit olanı herkes yapar önemli olan zoru başarmak saygılarımlaben söyle dedim memoli usta örnek olarak bazı cihazlara edit yazılımlar yapılıyorsunuz evt ben t 7500 için dedim şuan denenen dönüşümler t 7500 için herhangi bi değişiklik olmadı aynı yaazılım çünkü ve t 7500 cihazlar hemen çöküyor falaşsh tekarar yadırmadan da düzelmiyo bu sıkıntı zaten test edilemiyor yazılımlar t 7500 güzel cihaz datasıda iyi sayılır ama ip tv özelliği ve cw ler yok bu 2 özellik eklenirse süper olur ali usta kullanıcıları bi beklenti içine soktu pazartesi yazılım verceğini söyledi ve öyle kaldı sunplus 1502 çipset li cihazlar bulmak lazım marka dönüşüm için seni editlediğin yazılımlarda test etmek için uyducu arkdaşlar farsa elinde cihaz olan test etsinler
ali ustadan bir açıklama gelecektir mutlaka herşey olmuş olabilir hemen yadırgamayın
derim daha düne kadar kimse bu cihazları dönüştüremiyordu adamın verdiği dosyalarla
dönüşüm yaptınız kimsenin paylaşmadığı kodları sizlerle paylaştık daha neyapsın neyapalım
buyrun siz söyleyin biz onu yapalım ben bunu emeye saygısızlık olarak kabul ederim bu şekilde yazarak biryere varamazsınız insanlık hali herşey olabilir kim bilir neler olmuştur
bende trimax nxp dönüşüm yazılımı yapıyorum sözde geçen hafta bitecekti ama bitmedi
biraz rahatsız oldum forumlara giremez oldum eee böle oldu diye kimsenin çıkıpta neden yazılımı vermedin şu bu deme gibi bir lüxü yoktur hiçkimse yazılım vs gibi bilgileri verme gibi bir zorunluluğuda yoktur aksini söleyen varsa yazsın çoğu arkadaşımız siz uyeler için çok uğraş vermektedir hepside sadece 1 teşekkür karşılığında yapmaktadır lütfen sizden ricam bu hassas konularda biraz daha dikkatli olmanızdır herkese kolay gelsin
Benim sermayem çöktü arkadaşlar pc yapılsın hertürlü desteği verecem pc tüm yazılımlarım dosyalar herşeyim uçtu erken infaz ettiniz üzüldüm anca cepten giriyorum bu etisalat operatörün neti iyi değil ali usta ondan şüphemiz yok sizi tekrar forumda görmek istiyoruz saygılar
bekliyoruz usta. geçmiş olsun.inşallah düzeltirsin..t cam topten ms cam kodları vardı pc düzelir düzelmez vercem iphone telefondan anc girebiliyorum