t 7500 hd için arkadaşlar bulsaydım değişik bi yazzılım ben bulurdum biçok arap forumlarında arıyoruz ve bulmak kolay olmuyor ilk önce cihaz markalarını inceliyoruz t 7500 hd için öğreğin çift tuner ve uydu payalaşımı olan cihazlarla karşılaştırıyoruz işlemci sunplus 1502 işlemci olması gerkiyor ve her modelin hangi işlemci kullandığını bulmak zor sadece araştırarak bakılıyor her cihazında kullandığı işlemci bilgileri verilmiyor aynı işlemcili bulduktan sonra yazılımları karşılaştırıyoruz bott loaterleri uyması gerkiyor tuneri uyması ve kumandası uyması gerkiyor yani samanlıkta iğne arama gibi bişi öğreğin t 7500 hd için dc 7000 hd dc x6 hd sonic hd serisi hitech no 1 hd 111 geand hd 60 ve 90 modelli bunların hespi redline t 7500 hd dönüşüyor ama herhangi bi fakyok kullandıkları yazılım aynı yazılım yeni bu cihazrın sadece dış kapak ve logo değiştirip yazılımlarda 5 6 firmaya satmış koraliler serverleri ortak herşey aynı faklı server kulannan ve özellikleri olan bi yazılım bulursak ekleriz ayrıca redline ts 7500 hd ler için de istar hd tiger hd samasat 7000 hd geand 88 hd bu modlelleri yazılımları uyuyor yanni her hangi bi fazladan yazlıpan ve özel bi yazılım yok herkez şunun bilsin tükiyede kimse yazılım yapapmaz sadece editleme yani yazılımın oda bazı yerlerine müdele edilerek ufak uyumsuzlukları giderilebilir oda 100 kere denersin 1 tanesi sonuç verrir en ufak karekter uyşmazlığında cihaz açılmaz bu edit işini de yapabilen bikaç usta var forumda redline ts 75000 ve diğer modlelli için dönüşüm yazılımarınıda bulmak çok kolay her cihazın resmi sitesi var ve genelde son yazılımlarını sitelerinden yayınlarlar dönüştürmek isteyenler redline destekten ts loaterini indireceksini ver dönüşüm markaları cihazları olan istar 5000 samsat 7000 geand 88 tigerin z serisi 4800 ts 7500 için bu marlakar bunları deneyebilrsinizz redline ts serisi yazılımları 6 mgbyt yazzılımlardır indirdiğiniz yazılımları kontrol edin redline t 7500 yazılımları 5 mbyt tırr buna dikakt edin ve yükleyeceğiniz dönüşüm yazızlımları yükleyen kişiyi bağlar sorumluluk kendisine aittir