gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

tomas57

Aktif Üye
bu yazılım dönüşüm değil. istar x50000 lerin dün çıkan son sürümü. eğer istara çevirdiyseniz ts7500 ü. , bunu yükleyebilirsiniz.

ancuz02

Aktif Üye
ts7500

ne yaptın ali usta pcyı haletinmı forumda güremiyoruz sizde yeni yazılımları bekliyoruz saygılar

dertli36

Aktif Üye
t7500 ler içi halen bişey yok beklemedeyiz ustalar

karantinab

Aktif Üye
Ali usta pc halloldumu dört gözle yeni yazılım ve yenilikleri bekliyoruz. bilgileri kurtarman temennisiyle...

bobom

Aktif Üye
t 7500 hd için arkadaşlar bulsaydım değişik bi yazzılım ben bulurdum biçok arap forumlarında arıyoruz ve bulmak kolay olmuyor ilk önce cihaz markalarını inceliyoruz t 7500 hd için öğreğin çift tuner ve uydu payalaşımı olan cihazlarla karşılaştırıyoruz işlemci sunplus 1502 işlemci olması gerkiyor ve her modelin hangi işlemci kullandığını bulmak zor sadece araştırarak bakılıyor her cihazında kullandığı işlemci bilgileri verilmiyor aynı işlemcili bulduktan sonra yazılımları karşılaştırıyoruz bott loaterleri uyması gerkiyor tuneri uyması ve kumandası uyması gerkiyor yani samanlıkta iğne arama gibi bişi öğreğin t 7500 hd için dc 7000 hd dc x6 hd sonic hd serisi hitech no 1 hd 111 geand hd 60 ve 90 modelli bunların hespi redline t 7500 hd dönüşüyor ama herhangi bi fakyok kullandıkları yazılım aynı yazılım yeni bu cihazrın sadece dış kapak ve logo değiştirip yazılımlarda 5 6 firmaya satmış koraliler serverleri ortak herşey aynı faklı server kulannan ve özellikleri olan bi yazılım bulursak ekleriz ayrıca redline ts 7500 hd ler için de istar hd tiger hd samasat 7000 hd geand 88 hd bu modlelleri yazılımları uyuyor yanni her hangi bi fazladan yazlıpan ve özel bi yazılım yok herkez şunun bilsin tükiyede kimse yazılım yapapmaz sadece editleme yani yazılımın oda bazı yerlerine müdele edilerek ufak uyumsuzlukları giderilebilir oda 100 kere denersin 1 tanesi sonuç verrir en ufak karekter uyşmazlığında cihaz açılmaz bu edit işini de yapabilen bikaç usta var forumda redline ts 75000 ve diğer modlelli için dönüşüm yazılımarınıda bulmak çok kolay her cihazın resmi sitesi var ve genelde son yazılımlarını sitelerinden yayınlarlar dönüştürmek isteyenler redline destekten ts loaterini indireceksini ver dönüşüm markaları cihazları olan istar 5000 samsat 7000 geand 88 tigerin z serisi 4800 ts 7500 için bu marlakar bunları deneyebilrsinizz redline ts serisi yazılımları 6 mgbyt yazzılımlardır indirdiğiniz yazılımları kontrol edin redline t 7500 yazılımları 5 mbyt tırr buna dikakt edin ve yükleyeceğiniz dönüşüm yazızlımları yükleyen kişiyi bağlar sorumluluk kendisine aittir

memoli1478

Administrator
bence yanılıyorsun dostum elimde test bekleyen 3 4 yazılım var elimde cihaz olmadığı için test edemiyorum bu cihazlarda risk ts7500 lerden daha fazla boot loderleri ön yüklemelidir
en ufak hata cihaz uçuyor ve sökülüm flaş yazmadanda geriye getirilemiyor yazılım verecek olsam çok yazılım var ama bana flash programı yapabilen ve elinde t7500 cihazı olan bir tamirci lazım testler için yok ben bu riski göze alırım diyen varsa yazılımı özelden veririm test eder ama sorumluluk yükleyenin olur yazılımlarda belirli yerlere müdahale sözünüz yanlış bence o sadece bazı cihazlara belirli yerlerde editleme doğrudur ama çoğu cihazlarda tam bir editleme yapabiliyorsunuz tabiki bunun emunun açık kaynak kodlu olması şarttır yani emu bir şifreleme sistemi ile pack edilmişse müdahale edemiyorsunuz mesela buna örnek next 18500 hd lz şifreleme sistemi ile emu pack yapılmıştır en ufak bir değişiklikte cihaz bootta kalmaktadır buda örneğidir

bobom

Aktif Üye
ben söyle dedim memoli usta örnek olarak bazı cihazlara edit yazılımlar yapılıyorsunuz evt ben t 7500 için dedim şuan denenen dönüşümler t 7500 için herhangi bi değişiklik olmadı aynı yaazılım çünkü ve t 7500 cihazlar hemen çöküyor falaşsh tekarar yadırmadan da düzelmiyo bu sıkıntı zaten test edilemiyor yazılımlar t 7500 güzel cihaz datasıda iyi sayılır ama ip tv özelliği ve cw ler yok bu 2 özellik eklenirse süper olur ali usta kullanıcıları bi beklenti içine soktu pazartesi yazılım verceğini söyledi ve öyle kaldı sunplus 1502 çipset li cihazlar bulmak lazım marka dönüşüm için seni editlediğin yazılımlarda test etmek için uyducu arkdaşlar farsa elinde cihaz olan test etsinler

levlevent

Aktif Üye
memoli ustaya katılıyorum yazılımın sıradan bir bölümünü değiştiremessiniz örneğin boot bölümü veya software veya loader bölümünün ayrı ayrı yaklaşık 4 5 haneli (checksum) kodu var edit lediğinizde bu kodu tutturamassınız ve cihaz yüklemez veya yüklesenizde açmaz

sunplus işlemci yazılımların içinde hex 53 50 48 45 31 35 başlayan bir bölüm var
53 50 48 45 31 35 dahil 34 byt alırsanız örneğin
53 50 48 45 31 35 40 00 ise t seri yani düz cihaz
53 50 48 45 31 35 67 00 ise ts seri yani ıp tv li cihaz
ve bunun devamındaki kodlarda yazılımın versiyonları (hw-sw) üretim tarihi saati üretici kodu hatta üreticinin hangi tip cihazı olduğunu bile anlaşılıyor galiba ben bazılarını ne anlama geldiğini buldum ve bunlara bakarak benzer yazılımları bulabiliyorsunuz
ama sonuç olarak benzer yazılım olduktan sonra yüklemek boşa çok ciddi bir üstünlük olmaz.

dertli36

Aktif Üye
ben söyle dedim memoli usta örnek olarak bazı cihazlara edit yazılımlar yapılıyorsunuz evt ben t 7500 için dedim şuan denenen dönüşümler t 7500 için herhangi bi değişiklik olmadı aynı yaazılım çünkü ve t 7500 cihazlar hemen çöküyor falaşsh tekarar yadırmadan da düzelmiyo bu sıkıntı zaten test edilemiyor yazılımlar t 7500 güzel cihaz datasıda iyi sayılır ama ip tv özelliği ve cw ler yok bu 2 özellik eklenirse süper olur ali usta kullanıcıları bi beklenti içine soktu pazartesi yazılım verceğini söyledi ve öyle kaldı sunplus 1502 çipset li cihazlar bulmak lazım marka dönüşüm için seni editlediğin yazılımlarda test etmek için uyducu arkdaşlar farsa elinde cihaz olan test etsinler
bobom kardeşime katılyorum pazartesi yazılım geliyordu o pazartesi uçtu gitti milleti beklenti içine koydu ortada yazılım felan yok boş yere umutlanıyoruz zaten dönüşümü olan cihazları bobom kardeşim güzel bi şekilde anlatmış ustalık birşeyi yapıp bitirmektir yok efendim onu yapsam bu bozulur şunu yapsam şu çöker ustalık bu değildir normalde hersey zordur basit olanı herkes yapar önemli olan zoru başarmak saygılarımla

memoli1478

Administrator
ali ustadan bir açıklama gelecektir mutlaka herşey olmuş olabilir hemen yadırgamayın
derim daha düne kadar kimse bu cihazları dönüştüremiyordu adamın verdiği dosyalarla
dönüşüm yaptınız kimsenin paylaşmadığı kodları sizlerle paylaştık daha neyapsın neyapalım
buyrun siz söyleyin biz onu yapalım ben bunu emeye saygısızlık olarak kabul ederim bu şekilde yazarak biryere varamazsınız insanlık hali herşey olabilir kim bilir neler olmuştur
bende trimax nxp dönüşüm yazılımı yapıyorum sözde geçen hafta bitecekti ama bitmedi
biraz rahatsız oldum forumlara giremez oldum eee böle oldu diye kimsenin çıkıpta neden yazılımı vermedin şu bu deme gibi bir lüxü yoktur hiçkimse yazılım vs gibi bilgileri verme gibi bir zorunluluğuda yoktur aksini söleyen varsa yazsın çoğu arkadaşımız siz uyeler için çok uğraş vermektedir hepside sadece 1 teşekkür karşılığında yapmaktadır lütfen sizden ricam bu hassas konularda biraz daha dikkatli olmanızdır herkese kolay gelsin

ali aslan

Aktif Üye
Benim sermayem çöktü arkadaşlar pc yapılsın hertürlü desteği verecem pc tüm yazılımlarım dosyalar herşeyim uçtu erken infaz ettiniz üzüldüm anca cepten giriyorum bu etisalat operatörün neti iyi değil

dertli36

Aktif Üye
ali ustadan bir açıklama gelecektir mutlaka herşey olmuş olabilir hemen yadırgamayın
derim daha düne kadar kimse bu cihazları dönüştüremiyordu adamın verdiği dosyalarla
dönüşüm yaptınız kimsenin paylaşmadığı kodları sizlerle paylaştık daha neyapsın neyapalım
buyrun siz söyleyin biz onu yapalım ben bunu emeye saygısızlık olarak kabul ederim bu şekilde yazarak biryere varamazsınız insanlık hali herşey olabilir kim bilir neler olmuştur
bende trimax nxp dönüşüm yazılımı yapıyorum sözde geçen hafta bitecekti ama bitmedi
biraz rahatsız oldum forumlara giremez oldum eee böle oldu diye kimsenin çıkıpta neden yazılımı vermedin şu bu deme gibi bir lüxü yoktur hiçkimse yazılım vs gibi bilgileri verme gibi bir zorunluluğuda yoktur aksini söleyen varsa yazsın çoğu arkadaşımız siz uyeler için çok uğraş vermektedir hepside sadece 1 teşekkür karşılığında yapmaktadır lütfen sizden ricam bu hassas konularda biraz daha dikkatli olmanızdır herkese kolay gelsin

ustam başarılarınızın devamını diliyorum ben sadece t7500 kullanıcılarının mağduriyetini dile getirdim emeğe saygısızlık yapacak biri değilim

ancuz02

Aktif Üye
ts7500

Benim sermayem çöktü arkadaşlar pc yapılsın hertürlü desteği verecem pc tüm yazılımlarım dosyalar herşeyim uçtu erken infaz ettiniz üzüldüm anca cepten giriyorum bu etisalat operatörün neti iyi değil ali usta ondan şüphemiz yok sizi tekrar forumda görmek istiyoruz saygılar

Son düzenleme:

bobom

Aktif Üye
ali usta keşke bi harici dist alıp önemli dosyarını oraya depolasaydın ben fotografcıyım binlerce fotograf arşiwlemek zorundayım bunu için harici disk kulanıyorum ayrıca ttnet abone si isen 500 gbyt lık sana stesinde dosya saklama deposu veriyor bilgisayar bu aniden çökebiliyor geçmiş olsun usta tekar hart diskini söküp başka bi bilgisayarda bağla ve bazı kurtarma programalrınla verilerini kurtarabilrsin

ali aslan

Aktif Üye
t cam topten ms cam kodları vardı pc düzelir düzelmez vercem iphone telefondan anc girebiliyorum

Son düzenleme:

ancuz02

Aktif Üye
ali usta pcyı ne yaptınız haletinmı yeni paylaşımlar bekliyoruz usta saygılar

ali aslan

Aktif Üye
son yazılımda topten cam aktif renkler değişiyor mavi kırmızı yeşil uyduya göre pcler cumartesi elimde çokşey ddeğişcek burda

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.