gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

bobom

Aktif Üye
millet çatlıyo mereraktan ali usta işin içinde dediğin kanallar olunca )))))))))
herkez isiyo tabbii olsun diye ))))

habib723

Aktif Üye
ConsoleDown_v1.3.3.11.exe -f .\rom.bin -c 1 -i 1512 bu şeki olacak hüseyin senin ki com 6 olmuş sen loderi kople sil çöpe at bunu indir bunla yüklen usb rs 232 olmaz

USB RS232 ÇEVİRİCİ OLMAZ MI LOADERİ YUKLEMEK İÇİN daha yeni aldım be ustams.a

habib723

Aktif Üye
birde digitus usb 2 rs232 aldım sırf bu dönüşümleri yapmak için

habib723

Aktif Üye
çok şükür şuan kabul etti şuan %61 de hala atıyor

habib723

Aktif Üye
Ustalarım ya herşey için emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle bu tiger en son sürümü yukledim 3465 ya benim makinem ya da tvmle mi alakalı bilmiyorum ama hd kanalların görüntüsü beni tatmin etmedi.. Ali ustam emekleri için çok minnettarız teşekkürler her şey için

21huseyin

Aktif Üye
Ustalarım ya herşey için emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle bu tiger en son sürümü yukledim 3465 ya benim makinem ya da tvmle mi alakalı bilmiyorum ama hd kanalların görüntüsü beni tatmin etmedi.. Ali ustam emekleri için çok minnettarız teşekkürler her şey için

usb ile mi yaptın anlatabilir misin ben de deneyeyim

habib723

Aktif Üye
usb ile mi yaptın anlatabilir misin ben de deneyeyim

s.aUstam önce hangi com portu görüyorsa onu Ali ustanın verdiği loaderde yapıyorsun öylece oluyor...

"ConsoleDown_v1.3.3.11.exe -f .\rom.bin -c 7 -i 1512

pause" bu benim ayarlarım benim com 7 deydi.

ConsoleDown u düzenledim önce sonra makineyi kapalı halde bekletip ConsoleDown.bat dosyasını ikidefa tıklayıp çalıştırdım ardından turn off power on diye yazı cıktıktan sonra makineyi açtım kendisi otomatikmen yükledi benim rs232 kablom çevirici kablodur yani usb to rs232 digitus markalı olandır onunla yazılım yükledim..(rom.bin dosyasını Loader dosyasının bulunduğu yere atmayı unutma) saygılar

ali aslan

Aktif Üye
şuan en iyi görüntü tiğer ve samsatın iyi seyirler ikinci kasayı bekliyorum o gelince t cam gs cam kodalrı verecem

21huseyin

Aktif Üye
s.aUstam önce hangi com portu görüyorsa onu Ali ustanın verdiği loaderde yapıyorsun öylece oluyor...

"ConsoleDown_v1.3.3.11.exe -f .\rom.bin -c 7 -i 1512

pause" bu benim ayarlarım benim com 7 deydi.

ConsoleDown u düzenledim önce sonra makineyi kapalı halde bekletip ConsoleDown.bat dosyasını ikidefa tıklayıp çalıştırdım ardından turn off power on diye yazı cıktıktan sonra makineyi açtım kendisi otomatikmen yükledi benim rs232 kablom çevirici kablodur yani usb to rs232 digitus markalı olandır onunla yazılım yükledim..(rom.bin dosyasını Loader dosyasının bulunduğu yere atmayı unutma) saygılar

Habib hocam sorun belki de benim driverdedir sendeki driveri upload edip vere bilir misin

habib723

Aktif Üye
Habib hocam sorun belki de benim driverdedir sendeki driveri upload edip vere bilir misin

Ustam bendeki laptop digitus markasının driverini otomatik yukledi ama cd deki bazı şeyler var onları şimdi atacam birde az evvel bir yerden bir certifika mı gibi bir şey mi neydi yukledim onu da atayım

önce driver and manuel diye dosya var eklentiye ekliyorum

şunu diyim driver diye yazıyor ancak exe dosyası yok onu bulamadım

Ekli dosyalar

• CDM 2.08.30 WHQL Certified.zip
    3.2 MB · Görüntüleme: 21

ali aslan

Aktif Üye
gs t cam kodları ts kullanan lara özelden pm ile vercem beni kötüleyenler var onlara destek yoğ

habib723

Aktif Üye
walla süper olur Ali ustam bekliyoruz olacaz seni.. Teşekkürler vakit ayırıp ilgilendiğin için

ancuz02

Aktif Üye
ali ustam samsat son yazılımı varmı ts 7500 için artı tıgeri 3465 editlı yazılımı yükledikten sonra http den orjinal yazılımı indıremezmıyız yazılımı yüklesek sıkıntı olurmu

Son düzenleme:

habib723

Aktif Üye
ali ustam samsat son yazılımı varmı ts 7500 için artı tıgeri 3465 editlı yazılımı yükledikten sonra http den orjinal yazılımı indıremezmıyız yazılımı yüklesek sıkıntı olurmu

ben yükledim değişen bir şey yoktu belkide vardır ben göremedim 5-10 baktım sonra Ali ustanın verdiğini tekrar yükledim

ali aslan

Aktif Üye
inankine denemedim kurban makineye zarar vermen sonra

karantinab

Aktif Üye
Meyve veren ağaç taşlanırmış usta herşeye rağmen desteğini esirgemediğin için teşekkürler. Seni mod yapmayan malum site şimdi sinek avlıyor :)

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.