ConsoleDown_v1.3.3.11.exe -f .\rom.bin -c 1 -i 1512 bu şeki olacak hüseyin senin ki com 6 olmuş sen loderi kople sil çöpe at bunu indir bunla yüklen usb rs 232 olmaz
Ustalarım ya herşey için emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle bu tiger en son sürümü yukledim 3465 ya benim makinem ya da tvmle mi alakalı bilmiyorum ama hd kanalların görüntüsü beni tatmin etmedi.. Ali ustam emekleri için çok minnettarız teşekkürler her şey için
usb ile mi yaptın anlatabilir misin ben de deneyeyim
şuan en iyi görüntü tiğer ve samsatın iyi seyirler ikinci kasayı bekliyorum o gelince t cam gs cam kodalrı verecemUstalarım ya herşey için emeğiniz için çok teşekkürler öncelikle bu tiger en son sürümü yukledim 3465 ya benim makinem ya da tvmle mi alakalı bilmiyorum ama hd kanalların görüntüsü beni tatmin etmedi.. Ali ustam emekleri için çok minnettarız teşekkürler her şey için
abi ön panelde sorun yaratıyor editlemesem onunda verecem ikinci kasam gelsin yarın inşallah redlineye mahkum kalmasınlar bs cam aktif şuanustam editlemeyip orjinali versen uymuyormu? neden 42 ve w3 ten mahrum kalıyoruz??
s.aUstam önce hangi com portu görüyorsa onu Ali ustanın verdiği loaderde yapıyorsun öylece oluyor...
"ConsoleDown_v1.3.3.11.exe -f .\rom.bin -c 7 -i 1512
pause" bu benim ayarlarım benim com 7 deydi.
ConsoleDown u düzenledim önce sonra makineyi kapalı halde bekletip ConsoleDown.bat dosyasını ikidefa tıklayıp çalıştırdım ardından turn off power on diye yazı cıktıktan sonra makineyi açtım kendisi otomatikmen yükledi benim rs232 kablom çevirici kablodur yani usb to rs232 digitus markalı olandır onunla yazılım yükledim..(rom.bin dosyasını Loader dosyasının bulunduğu yere atmayı unutma) saygılar
Habib hocam sorun belki de benim driverdedir sendeki driveri upload edip vere bilir misin
ali ustam samsat son yazılımı varmı ts 7500 için artı tıgeri 3465 editlı yazılımı yükledikten sonra http den orjinal yazılımı indıremezmıyız yazılımı yüklesek sıkıntı olurmu
teşekürler ustaben yükledim değişen bir şey yoktu belkide vardır ben göremedim 5-10 baktım sonra Ali ustanın verdiğini tekrar yükledim
inankine denemedim kurban makineye zarar vermen sonraali ustam samsat son yazılımı varmı ts 7500 için artı tıgeri 3465 editlı yazılımı yükledikten sonra http den orjinal yazılımı indıremezmıyız yazılımı yüklesek sıkıntı olurmu
emeklerin için sonsuz teşekkürler usta.....gs t cam kodları ts kullanan lara özelden pm ile vercem beni kötüleyenler var onlara destek yoğ
eyvallah ali usta saygılar paylaşımların devamını dileriminankine denemedim kurban makineye zarar vermen sonra