ustam yardımların için çok teşekkürler. istar a dönüşüm yazılımı yükleyemedik. istar için de kot lar mevcutmu? bizim makinaya uyacak kot varmı? teşekkürler.hepinize göndercem işlerim yeni açıldı pcler geldi siteye zor giriyorum inanki hepinizden allah razı olsun ben bu işi çıkar amacı güdmeden yapıyorum bazıları özelden yazıyor çiziyor onlara inat o kişler burdan alıp iş yerinde satıyorlar onun için seri noyu istedim hepinizden tekrar allah razı olsun hüda hafız....
ali usta cihazın seri nosunu pm ile atım size yardımlarınız için teşekürlerHepinize tek tek hazırlıyorum uyması çok zor bu şekil yapmasam uyanıklar satıyor emeği satıyor formda isimlerinizi Yazcam rar dosyasına herkes kendi rar ismini indire gardaşlar
habib ancuz dertli 21 djömer hüseyin sadece sizlerinki az kaldı onları bitirince verecem diğerleri hazır hepsini bir sefer yükleycem fazlada değil 2 kby 50 yakın mesaj aldım burda sadece 10 veya 8 kişi var redline kullanan özelden ooo uçtular hadi hayırlı olsun bu arada yarın istanbuldayım amcaoğlunu hastaneye kaldırmışlar vurulmuş dediler tam olarak anlamadım yarın belli olur duanızı eksik etmeyin