gittigidiyor

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .

habib723

Aktif Üye
umarım tez zamanda gelir :)

bobom

Aktif Üye
G-SHARE 1X1 CXT+
January 4, 2014
G-SHARE 1X1 CXT+

Dear customers all of number between 33133433SC00001 and 33133433SC11720 only 6 Month G- SHARE and other numbers all with ONE Year G-SHARE. satarmax x1 x2 ve serilerini için 2014 gshere kodu formda arşdaşlarda vardı sanırım starmax olan baksın

ancuz02

Aktif Üye
ts

usta bunlar ts 7500 için olurmu yada ts den bi artısı varmı saygılar

habib723

Aktif Üye
Ustam ts lerdeki kod farkli 16 karakterden olusuyor

tomas57

Aktif Üye
hepinize göndercem işlerim yeni açıldı pcler geldi siteye zor giriyorum inanki hepinizden allah razı olsun ben bu işi çıkar amacı güdmeden yapıyorum bazıları özelden yazıyor çiziyor onlara inat o kişler burdan alıp iş yerinde satıyorlar onun için seri noyu istedim hepinizden tekrar allah razı olsun hüda hafız....
ustam yardımların için çok teşekkürler. istar a dönüşüm yazılımı yükleyemedik. istar için de kot lar mevcutmu? bizim makinaya uyacak kot varmı? teşekkürler.

ali aslan

Aktif Üye
Hepinize tek tek hazırlıyorum uyması çok zor bu şekil yapmasam uyanıklar satıyor emeği satıyor formda isimlerinizi Yazcam rar dosyasına herkes kendi rar ismini indire gardaşlar

sela1985

Aktif Üye
ali kardeş varsa bizim cihaza kod verirsen çok sevinirim istar x50000 şimdiden tşkler..

ancuz02

Aktif Üye
ts

Hepinize tek tek hazırlıyorum uyması çok zor bu şekil yapmasam uyanıklar satıyor emeği satıyor formda isimlerinizi Yazcam rar dosyasına herkes kendi rar ismini indire gardaşlar
ali usta cihazın seri nosunu pm ile atım size yardımlarınız için teşekürler

habib723

Aktif Üye
Sol 1-2-3 sanki yavaş yavaş kodlar gelecekmiş gibi bir koku alıyorum :D ama sadece bir tahmin :)

habib723

Aktif Üye
bırakmadığını biliyoruz Allah razı olsun bizde bekliyoruz sadece :D

ali aslan

Aktif Üye
habib ancuz dertli 21 djömer hüseyin sadece sizlerinki az kaldı onları bitirince verecem diğerleri hazır hepsini bir sefer yükleycem fazlada değil 2 kby 50 yakın mesaj aldım burda sadece 10 veya 8 kişi var redline kullanan özelden ooo uçtular hadi hayırlı olsun bu arada yarın istanbuldayım amcaoğlunu hastaneye kaldırmışlar vurulmuş dediler tam olarak anlamadım yarın belli olur duanızı eksik etmeyin

habib723

Aktif Üye
habib ancuz dertli 21 djömer hüseyin sadece sizlerinki az kaldı onları bitirince verecem diğerleri hazır hepsini bir sefer yükleycem fazlada değil 2 kby 50 yakın mesaj aldım burda sadece 10 veya 8 kişi var redline kullanan özelden ooo uçtular hadi hayırlı olsun bu arada yarın istanbuldayım amcaoğlunu hastaneye kaldırmışlar vurulmuş dediler tam olarak anlamadım yarın belli olur duanızı eksik etmeyin

abi çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifalar verir inş.

satcafe1981

Aktif Üye
Abim gardaşıma rabbimden acil şifalar dilerim orya gidersen numaramı biliyorsun bir ara görüşelim bende merak içindeyim alperen uyanırsa benden selam sölersin...

habib723

Aktif Üye
Ali usta ya şimdi benim cihaz biraz karışık cihazım ts 7500 hd markalıdır... Şimdi cihazımı bir ara fabrikaya gönderdim sıkıntı yaratmıştı bana cihaz düzeltip geri verdiler. fabrikadan geldikten sonra tekrar bir takım sorunlar oldu aldığım yere gittim ordaki tamirci arkadaş yanımda yeni bir cihaz cıkardı ve benim cihazın içindeki tüm elektronik şeyleri paketinden yeni çıakrdığı bir başka ts 7500 hd makinanın içine yerleştirip bana da diğer yeni olan ts7500 hd makinenin tüm elektronik işlemcilerini benim cihaza aktardı bu şekilde verdi acaba diyorum seri nolar karışmışmıdır.. yani şöyle diyim başka bir cihazın iç kısmı ile benim cihazımın dış tarafı birleştirildi. seri noda sıkıntı olur mu ya da bir programla seri nosunu bulabilirmiyim hex editor gibi mesela....

Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.