addons dan dosya indirmeyi dene internet bağlantısı sağlam mı diye
internette baglandita hic bir sorun yasamiyorum arkadasim
addons dan dosya indirmeyi dene internet bağlantısı sağlam mı diye
Bunu bir deneyelim bakalim sonucu buraya yazarim
Senin için en iyi çözüm ilk sayfadaki temel image ve backupı atmak. btkcam.cfg dosyası içine verilen satırları yazıp. 755 yapmak. Çünkü serverlar sorunsuz çalışıyor.internette baglandita hic bir sorun yasamiyorum arkadasim
Senin için en iyi çözüm ilk sayfadaki temel image ve backupı atmak. btkcam.cfg dosyası içine verilen satırları yazıp. 755 yapmak. Çünkü serverlar sorunsuz çalışıyor.
B: 78.174.227.231 12345 turan turanby 1122334455667788
mukemmel calisiyor emegi gecenlerin ve paylasim yapanlarin yuregine saglik harikasiniz
Paylaşım için teşekkür ederim, Sevgili kardeşim ne yazık ki Turan kardeşim serverı stabil değil ve kullandığım hiç bir back upda turan kardeşimin serverını BTKCAM CFG dosyama eklemedim. şu an verdiğiniz B.LİNE satırı da OFF durumundadır. bilginize... sonra OFF olan bir satırı alıp test etmeden cihazlarına atıyorlar bende hiç bir kanal neden açmıyor diyorlar veya nerede hata yaptık diyorlar? kullanıcı arkadaşlar....22:55
şu an btkcam yok ama aklıma geldi.Arkadasim ben zaten burda akhisarli arkadasin verdigi img yükledim ve
satirlari btkcam.cfg icine atiyorum ilk gün calisiyor ama ondan sonra hic bir sey gösrtemiyor..