gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

amcadayi

Aktif Üye
B: 78.174.227.231 12345 turan turanby 1122334455667788
mukemmel calisiyor emegi gecenlerin ve paylasim yapanlarin yuregine saglik harikasiniz

cingoz6

Aktif Üye
internette baglandita hic bir sorun yasamiyorum arkadasim
Senin için en iyi çözüm ilk sayfadaki temel image ve backupı atmak. btkcam.cfg dosyası içine verilen satırları yazıp. 755 yapmak. Çünkü serverlar sorunsuz çalışıyor.

SkyMan

Aktif Üye
Senin için en iyi çözüm ilk sayfadaki temel image ve backupı atmak. btkcam.cfg dosyası içine verilen satırları yazıp. 755 yapmak. Çünkü serverlar sorunsuz çalışıyor.

Arkadasim ben zaten burda akhisarli arkadasin verdigi img yükledim ve
satirlari btkcam.cfg icine atiyorum ilk gün calisiyor ama ondan sonra hic bir sey gösrtemiyor..

cingoz6

Aktif Üye
Arkadaşım biz de aylardır aynı imagı kullanıyoruz ve hiç bir sorun yok.
Sorununa başka bir yardımım olamıyor.
Hiç bağlanmasa modem, port, ip falan diyeceğim.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
B: 78.174.227.231 12345 turan turanby 1122334455667788
mukemmel calisiyor emegi gecenlerin ve paylasim yapanlarin yuregine saglik harikasiniz

Paylaşım için teşekkür ederim, Sevgili kardeşim ne yazık ki Turan kardeşim serverı stabil değil ve kullandığım hiç bir back upda turan kardeşimin serverını BTKCAM CFG dosyama eklemedim. şu an verdiğiniz B.LİNE satırı da OFF durumundadır. bilginize... sonra OFF olan bir satırı alıp test etmeden cihazlarına atıyorlar bende hiç bir kanal neden açmıyor diyorlar veya nerede hata yaptık diyorlar? kullanıcı arkadaşlar....22:55

amcadayi

Aktif Üye
Paylaşım için teşekkür ederim, Sevgili kardeşim ne yazık ki Turan kardeşim serverı stabil değil ve kullandığım hiç bir back upda turan kardeşimin serverını BTKCAM CFG dosyama eklemedim. şu an verdiğiniz B.LİNE satırı da OFF durumundadır. bilginize... sonra OFF olan bir satırı alıp test etmeden cihazlarına atıyorlar bende hiç bir kanal neden açmıyor diyorlar veya nerede hata yaptık diyorlar? kullanıcı arkadaşlar....22:55

halisin ustam malesef oyle gece saat 01 den sonra kapatiyor sanirim
geneli bilgilendirdin icin tesekkurler yuregine sagliko_k

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Lütfen DİKKAT:

Arkadaşlar yayınların olmayışı normal çünkü aktif çalışan hiç bir B : LİNE server satırı yok. sanırım tüm btkcam emek verenler bir anda desteklerini çektiler, tüm kullanıcı arkadaşlar adına BTKCAM a destek veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Konuyu kapatmıyorum, Aktif satır bulabilen veya BTKCAM destek vermek isteyenler adına konuyu açık bırakıyorum.

saygılarımla.

cingoz6

Aktif Üye
Arkadasim ben zaten burda akhisarli arkadasin verdigi img yükledim ve
satirlari btkcam.cfg icine atiyorum ilk gün calisiyor ama ondan sonra hic bir sey gösrtemiyor..
şu an btkcam yok ama aklıma geldi.
modemin menüsünde 3. dns olarak 8.8.8.8 4.2.2.5 gibi girmekte gerekebiliyor bazen. aklınızda bulunsun

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Lütfen DİKKAT BTKCAM ilgi duyan tüm üyelerimiz okusun:

Arkadaşlar BTKCAM server olayı AKTİF B: LİNE SERVER SATIRI destek olayı bitince bazı arkadaşlar aktif B: LİNE server satırları kendi forumlarında kişiye özel vermekteler, bu onların düşüncesidir gerekçeleri olabilir saygı duyarım, ama lütfen burada hiç kimse kimseye şuraya git vs gibi yönlendirme yapmasın, sonra neden forum kuralları gereği BAN oldum demesin.

Paylaşacak bilgimiz varsa burası açık alan paylaşım forumudur burada paylaşabiliriz, hiç kimseden ne saklımız nede gizlimiz yoktur.

saygılarımla.

datax

Aktif Üye
Nihayet 7° kapandı işin kötüsü benim anten 7° ayarlı ..42° bakamıyorum anten hizasını ağaçlar kapatıyor malesef..

Çalışan B line serveri paylaşan olsada bizde istifade etsek şu ramazanda ...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.